Politica de livrare


 Livrare locală și ridicare

Furnizăm livrare la toate comenzile din România. Livrările sunt îndeplinite de
Politica de livrare

Furnizăm livrare la toate comenzile din România. Livrările sunt îndeplinite de
serviciul respectiv, la verificarea finală a achiziției înainte de plată. Costurile generate vor fi afișate la verificarea finala a achiziției înainte de plată. Fereastra de livrare este de 2-4 zile lucrătoare. Un număr de urmărire vă va fi trimis la efectuarea comenzii dvs. Poate dura până la 2 zile lucrătoare pentru a primi actualizări despre colet, astfel încât vă rugăm să aveți răbdare!


Livrarea internațională în Europa

În acest moment nu furnizăm livrare în alte țări decât România.


Pregătirea comenzilor


Toate comenzile vor fi pregătite și expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Dacă solicitați expedierea rapidă a comenzii, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: hello@kajube.com cu numărul dvs. de comandă odată ce ați plasat comanda. Vom încerca tot posibilul să ne grăbim.

Toate comenzile vor fi trimise pe baza adresei furnizate de client. Orice livrare nereușită din cauza unor erori, omisiuni în adresa va fi taxată cu o taxă de manipulare de 25 lei. Costurile de retrimitere vor fi suportate de client.


Vamă și Obligații


Toate comenzile se expediază din România. Orice taxe suplimentare, taxe, tarife, taxe de import și suprataxe percepute de țările de destinație sunt responsabilitatea clientului. Kajube nu este responsabil și nu poate determina în avans suma, dacă există, care va fi debitată. Verificați regulile vamale din țara dvs. pentru a verifica dacă vor fi aplicate taxe suplimentare.

Completând comanda dvs., sunteți de acord să plătiți toate taxele aplicabile. Dacă pachetul dvs. este confiscat de vamă pentru orice motiv, nu vom efectua o rambursare decât dacă toate produsele sunt returnate la noi în starea inițială.