FAQ's


 Produs

Din ce este format produsul (carcasa cu șnur)?

Produsul este format dintr-o carcasă transparentă din silicon ce are atașat un șnur (cu o lungime de 1.6 m si lățime de 6mm). Lungimea acestuia poate fi ajustată oricând. Greutatea maximă este de 60 de grame.

Șnurul poate fi schimbat?

Din păcate, șnurul și carcasa sunt legate și nu există posibilitatea de a le deconecta.

Este telefonul meu 100% în siguranță acum?

Carcasa cu șnur Kajube nu garantează protecție 100% pentru telefonul dumneavoastră. Acesta se poate zgâria de la la inele despicate sau din cauza unor particule dure ce pot pătrunde între carcasă și telefon. Vă sfătuim să utilizați cu grijă.

Codul de reducere nu funcționează, ce pot să fac?

Vă rugăm să verificați perioada de valabilitate a codului dumneavoastră, acesta poate fi expirat. De asemenea, nu este permisă utilizarea mai multor coduri de reducere la aceeași comandă. Dacă problema persistă vă rugăm să ne trimiteți detaliile către adresa de email: hello@kajube.com


Retur

Pot să cer un retur în cazul în care nu îmi place produsul primit?

Desigur. Suntem siguri de calitatea produsului oferit astfel că vă oferim posibilitatea de a efectua un retur în cazul în care nu sunteți mulțumit. Trebuie să ne trimiteți înapoi produsul complet și nefolosit - în termen de 14 zile de la primire. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica noastră de retur.


Livrare

Care sunt costurile de livrare?

Acestea variază în funcție de destinația aleasă de către dumneavoastră. Înainte de plasarea comenzii, după selectarea adresei de livrare - costurile sunt afișate.

Cât timp durează ca produsul să fie livrat?

Din momentul în care comanda este primită - perioada de livrare poate să varieze între 2 și 4 zile lucrătoare. De îndată ce comanda dumneavoastră este completă - veți primi pe email un cod în baza căruia puteți să urmăriți statusul comenzii.

Faceți livrări internaționale?

Da, facem livrari și în afara țării! Costurile de livrare vor varia în funcție de destinația aleasă, acestea fiind afișate înainte de plasarea comenzii. Orice taxe aditionale, tarife, taxe de import și taxe percepute de țările de destinație sunt responsabilitatea clientului.

Mai multe informații legate de politica noastră de livrare pot fi găsite aici.